Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

tuur schreeuwt, met dank aan Raekw

Posted by Lanting20177 
tuur schreeuwt, met dank aan Raekw
January 09, 2018 09:57PM
Een andere exclusieve preview bij een aankomende is bij ons, en deze is alleen voor de femme fatales van de sneaker game. Nike Air Max 90 Mujer Negras Bijna onmiddellijk herken je misschien de witte / ultramarijn / zonn rode colorway van het origineel, de schoen die gedeeltelijk het ontwerp van het silhouet inspireerde. Deze zullen op de dag verschijnen naast de teal, ge?nspireerd op de Air Max 93, en de "Triple Nike Air Max 90 Mujer Rosas Black", die we vorige week onthulden. Deze gedetailleerde look Nike Air Max 90 Donne Rosaonthult het ongelooflijke levendige zonne-rood op de massieve Air-eenheid bij de hiel en de binnenste bootie, terwijl de ultramarijn fungeert als een ondersteunend lid van de Swoosh-logo's, merk en veterogen. Houd de details in de gaten voor meer Nike Air Max 90 Dames Zwart gedetailleerde informatie over de Nike Air Max 270 aangezien verschillende kleuren vanaf 1 februari beschikbaar komen.

Hiroshi Fujiwara is naar Instagram gegaan om een ??aankomende samenwerking tussen zijn merkontwerp voor fragmenten en de Nike Cortez te bekijken. Adidas Superstar Uomo Terwijl de Swoosh zich klaarmaakt om Kendrick Lamars 'Kenny 1'-versie van hetzelfde silhouet uit te rollen, toont dit nieuwe ontwerp de veelzijdigheid van het model. Fujiwara's creatie heeft een groot aantal texturen en materialen, waarbij de doorzichtige behuizing van de bovenwoning "FRGMT" de meest opvallende is. Ook te Adidas ZX Flux Mujer zien is een su├Ęde teenkap en bijpassende hel, afgewerkt door een leren middenvoet Swoosh die vasthoudt aan de gebruikelijke constructie van de Cortez. Flywire-kabels verkleden deze Cortez eveneens, vergelijkbaar met plannen die het merk in 2008 voor drie Nike Air Presto Mujer klassieke kleurstellingen had.

Er is nog geen release-informatie verschenen over het fragmentontwerp x Nike Cortez, maar houd ons in de gaten voor nieuws over Sneaker voor updates. douane heeft onlangs een enorme partij namaak Air Jordans uit China gegrepen met Nike Air Max 90 Hombre Azul een adviesprijs van $ 54,715. Op 15 december arriveerden zeven pakjes vanuit China naar Dulles Airport, allemaal gericht naar dezelfde bestemming in Alexandria, VA. In die zeven pakketten bevonden zich 400 paar Air Jordans, waarvan sommigen replica's van de Air Jordan 11 "Win Like 96" en Air Jordan 11 "Heiress" lijken.Adidas Superstar Mujer Negras Dit is nog steeds een schamel bedrag in vergelijking met wat er dagelijks op beslag wordt genomen; tijdens het fiscale jaar 2016 waardeerden de Amerikaanse immigratie- en douanehandhavingsinstanties dagelijks $ 3,8 miljoen aan producten.

Van alle iconische Nike Air Pegasus 83 Dames modes in de geschiedenis van hiphop, het epische Snow Beach pull-over jack van Polo Ralph Lauren behoort tot de meest mythische in de geschiedenis. Het is een kledingstuk dat NY straatcultuur schreeuwt, met dank aan Raekwon en de "Can It Be All So Simple" videoclip www.hortiben.es om het voor het voetlicht te brengen. Deze Nike Air Max 1 heeft de kleuren down pat, en hoewel dit op geen enkele manier een offici?le eerbetoon of samenwerking is, zullen deze door 'Lo heads' hard worden opgeschud. Natuurlijk bracht Packer Shoes deze exacte colorway naar een schoen toen ze in 2014 met Saucony Nike Air Max 90 Donne Nero en de Grid 9000 samenwerkten. Kijk hieronder voor de gedetailleerde foto's en blijf op de hoogte voor een wereldwijde drop op 11 januari.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login